Στον τομέα των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης (CCTV), η εταιρεία μας εμπιστεύεται την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της Hikvision. Βασική μέριμνά της είναι η ενδελεχής καινοτομία στην ανάπτυξη προϊόντων και η βελτίωση της αξιοπιστίας και της ποιότητάς τους. Γι' αυτό μάλιστα, η Hikvision επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη το 7 - 8% των ετήσιων εσόδων από τις πωλήσεις της.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες σας.

 

Hikvision AcuSense

Ακρίβεια. Απόκριση. Αξιοπιστία.
Το πρόβλημα
Οι συνηθέστερες ανησυχίες στην περιμετρική περιφρούρηση είναι οι διαρρήξεις οχημάτων. Τα συμβατικά συστήματα περιμετρικής ασφαλείας δεν μπορούν να διακρίνουν διαφορετικούς τύπους κινούμενων αντικειμένων, με αποτέλεσμα αναρίθμητους ψευδείς συναγερμούς που ενεργοποιούνται από ακίνδυνους παράγοντες, όπως είναι οι σταγόνες βροχής, τα κλαριά δέντρων, τα μικρόσωμα ζώα, κ.ά..
Η λύση
Η Τεχνολογία Hikvision AcuSense ταξινομεί τα αντικείμενα σε τρεις κατηγορίες: ανθρώπους, οχήματα και άλλα. Ειδικό φίλτρο μπορεί να αποκλείσει έως και το 90% συμβάντων ψευδούς συναγερμού, ενώ η λειτουργία γρήγορης αναζήτησης στόχων εξοικονομεί χρόνο ταυτοποιώντας αυτόματα φωτογραφίες ανθρώπων ή οχημάτων.
26000

Εργαζόμενοι

150

Χώρες κάλυψης

18

Έτη εμπειρίας

38

Θυγατρικές