Συστήματα παρακολούθησης CCTV

Στον τομέα των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης (CCTV), η εταιρεία μας εμπιστεύεται την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της Hikvision. Βασική μέριμνά της είναι η ενδελεχής καινοτομία στην ανάπτυξη προϊόντων και η βελτίωση της αξιοπιστίας και της ποιότητάς τους. Γι' αυτό μάλιστα, η Hikvision επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη το 7 - 8% των ετήσιων εσόδων από τις πωλήσεις της.
Συστήματα παρακολούθησης CCTV

 

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες σας.

 

Hikvision AcuSense

Ακρίβεια. Απόκριση. Αξιοπιστία.

Τεχνολογία Hikvision AcuSense

  • Τα προϊόντα της Τεχνολογίας Hikvision AcuSense παρέχουν ακριβή ανίχνευση στο πεδίο ασφαλείας.
  • Βασικός άξονας λειτουργίας: Αλγόριθμοι βαθιάς μάθησης με αποτέλεσμα αυτή η τεχνολογία να διακρίνει τους ανθρώπους και τα οχήματα από άλλους κινούμενους στόχους.
  • Η τεχνολογία Hikvision AcuSense επιτυγχάνει μέγιστη ακρίβεια συναγερμού και μέγιστη απόδοση αναζήτησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, καθώς ενσωματώνει αυτόματη ενεργοποίηση.
  • Ενδεικτικά πεδία εφαρμογής: αποθήκες, βιομηχανικά πάρκα, χώροι στάθμευσης, κατοικημένες περιοχές, κ. ά.
Το πρόβλημα
Οι συνηθέστερες ανησυχίες στην περιμετρική περιφρούρηση είναι οι διαρρήξεις οχημάτων. Τα συμβατικά συστήματα περιμετρικής ασφαλείας δεν μπορούν να διακρίνουν διαφορετικούς τύπους κινούμενων αντικειμένων, με αποτέλεσμα αναρίθμητους ψευδείς συναγερμούς που ενεργοποιούνται από ακίνδυνους παράγοντες, όπως είναι οι σταγόνες βροχής, τα κλαριά δέντρων, τα μικρόσωμα ζώα, κ.ά..
Η λύση
Η Τεχνολογία Hikvision AcuSense ταξινομεί τα αντικείμενα σε τρεις κατηγορίες: ανθρώπους, οχήματα και άλλα. Ειδικό φίλτρο μπορεί να αποκλείσει έως και το 90% συμβάντων ψευδούς συναγερμού, ενώ η λειτουργία γρήγορης αναζήτησης στόχων εξοικονομεί χρόνο ταυτοποιώντας αυτόματα φωτογραφίες ανθρώπων ή οχημάτων.
26000

Εργαζόμενοι

150

Χώρες κάλυψης

18

Έτη εμπειρίας

38

Θυγατρικές