Η SingularLogic έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων στον ελλαδικό χώρο, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο Εμπορικών & Οικονομικών εφαρμογών. Πέραν της εφαρμογής Galaxy Commercial, η εταιρεία παρέχει στον επαγγελματία λύσεις και εμπορικές εφαρμογές που έχουν προκύψει από εκτεταμένες και ενδελεχείς βελτιώσεις τόσο λειτουργικές όσο και τεχνολογικές. Επίσημη ιστοσελίδα

Εμπορικές Εφαρμογές

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εφαρμογής αποτελεί η πολυεταιρικότητα, δεδομένου ότι το Commercial διαχειρίζεται πολλές εταιρείες στην ίδια βάση και δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης καταχώρησης εγγραφών σε διαφορετικές εταιρείες χωρίς την ανάγκη εξόδου από την μία και εισόδου στην άλλη.

  • Χρηματοικονομική διαχείριση
  • Εμπορική διαχείριση
  • Εκτεταμένο σύστημα ασφαλείας
  • Διαχείριση Παγίων
  • Γενική Λογιστική
  • Έσοδα – Έξοδα

Επιπλέον εμπορικές εφαρμογές SingularLogic

Control
Σουίτα εμπορολογιστικών εφαρμογών, οι οποίες μετατρέπουν τις συναλλαγές σε πηγές πληροφόρησης παρέχοντας άμεση εικόνα της μικρομεσαίας επιχείρησης στην οποία απευθύνονται.
Ορίζοντες
Το πλέον εύχρηστο και πλήρες εμπορολογιστικό εργαλείο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που καλύπτει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζουν.
Galaxy Commercial
Το Galaxy Commercial αποτελεί τη ναυαρχίδα της SingularLogic στον τομέα των εμπορολογιστικών εφαρμογών συνδυάζοντας ευχρηστία και απλότητα. Είναι η σύγχρονη και ιδανική λύση για βασικές ή πολύπλοκες ανάγκες.
Next
Ολοκληρωμένη εφαρμογή μηχανογράφησης, η οποία καλύπτει πλήρως τις δραστηριότητες της μικρής και αναπτυσσόμενης επιχείρησης που το επιλέγει διαθέτοντας ένα περιβάλλον σύγχρονο, φιλικό και εύχρηστο.

Galaxy One Touch Retail

Το One Touch Retail είναι η πρόταση της SingularLogic για τις λιανικές πωλήσεις. Έχει τη δυνατότητα να δουλεύει αυτόνομα ή σε συνεργασία με την back office εφαρμογή. Απευθύνεται σε μεμονωμένες επιχειρήσεις λιανικής και δίκτυα καταστημάτων.

Λειτουργίες

Η εφαρμογή όντας συνδεδεμένη με την back office εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα επιλεκτικής μεταφοράς των πελατών στο One Touch Retail. Μέσα από την εφαρμογή υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του ιστορικού των πωλήσεων του πελάτη και της καρτέλας του.
Ο χρήστης της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει πολιτική έκπτωσης στην απόδειξη χειροκίνητα την ώρα της συναλλαγής ή να δημιουργήσει σενάριο εκπτώσεων.
Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα της επιλεκτικής μεταφοράς των προμηθευτών στο One Touch Retail από την back office εφαρμογή. Δίνεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης ιστορικού του προμηθευτή, καθώς και του υπολοίπου του.
Δυνατότητα επιλεκτικής μεταφοράς των ειδών στο One Touch Retail από το Back Office, καθώς και παρελκόμενων κυκλωμάτων (πχ. κατηγορίες ειδών, κατηγορία Φ.Π.Α, τμήμα, συντελεστής Φ.Π.Α).
Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα έκδοσης αποδείξεων λιανικής είτε ονομαστικά σε συγκεκριμένο πελάτη είτε γενικά στον πελάτη λιανικής και τιμολογίων με τιμές λιανικής. Επίσης, υποστηρίζεται η καταχώρηση παραγγελιών.
Υποστηρίζεται η έκδοση ημερήσιων αναφορών με συγκεντρωτικές κινήσεις και ποσά είσπραξης ανά τρόπο πληρωμής. Επίσης, παρέχονται και αναφορές πωλήσεων με τη δυνατότητα προσθήκης ή και αφαίρεσης πεδίων από τη λίστα των εκτυπώσεων.

Accountant

Η εφαρμογή Accountant της SingularLogic αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση, που συνδυάζει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την εύρυθμη λειτουργία ενός σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου.

Περιλαμβάνει


Δήλωση Εισοδήματος Διαχείριση παγίωνΔιαχείριση Εσόδων Εξόδων
Γενική ΛογιστικήΑναλυτική ΛογιστικήΙσολογισμός
Δήλωση ΦΠΑΜισθοδοσίαReport Generator

Galaxy Payroll

Η εφαρμογή Galaxy Payroll της SingularLogic αποτελεί μια ολοκληρωμένη εφαρμογή μισθοδοσίας που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως μεγέθους. Επιπλέον, παρέχονται εργαλεία migration από προγενέστερες εφαρμογές μισθοδοσίας επιταχύνοντας τη διαδικασία προσαρμογής στην νέα τεχνολογία Galaxy.

Περιλαμβάνει


Διαχείριση εργαζομένωνΈτοιμα μοντέλα απασχόλησηςΔιαχείριση κέντρων κόστους Διαχείριση μισθοδοσίαςΥπολογισμό αναδρομικών
Συλλογικές συμβάσεις εργασίαςΗμερολόγιο απουσιώνΙστορικότητα τιμώνΠλούσιο ReportingΠαραγωγή και αυτόματη υποβολή αρχείων